Második képHarmadik képNegyedik képElső kép

Pályázat

Nyomtatás

Kedvezményezett neve:                 Kútház Építőipari Kft.
A projekt címe:                               Rugalmas, családbarát foglalkoztatási megoldások megvalósítása a KÚTHÁZ Kft-nél
Szerződött támogatás összege:   12.636.948,- Ft
A támogatás mértéke:                   100%

A projekt tartalmának bemutatása:
A GINOP-5.3.2-16-2016-00046 projekt keretében elvégzett felmérésből kiderült, hogy a Kft. vezetőit leginkább a jobb gazdasági eredmények elérése motiválja a rugalmas foglalkoztatás bevezetésében, mely a Kútház Kft. szerint a hatékonyság növelésében és a motiválásban is fontos szerepet játszik. A Kútház Kft. összesen 10 munkakört tervez a átalakítani rugalmas foglalkoztatási formába, mely 13 fő munkavállalót érint. Az átalakításban érintett munkavállalók közül 4 fő a pályázati kiírás szerint hátrányos helyzetű munkavállalónak számít. Tervezett átalakítás: felső és középvezetők részére kötetlen munkarend, szellemi munkatársak részére rugalmas munkaidő, csúsztatható munkavégzés. A kötetlen munkarend által teljes fokú szabadságot kap a munkavállaló időbeosztás tekintetében, ezáltal a munkahelyi és magánéleti teendőit önállóan tudja saját felelősségére összehangolni. Az átalakítás a teljes létszám 59%-át érinti. Az átalakított munkakörök kapcsán javasolt szervezetfejlesztést egy fő munkahelyi mentor kinevezésével tervezi támogatni a cég. Továbbá a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez szervezetfejlesztési tanácsadás keretében folyamatelemző, hibafeltáró és képzés előkészítő tevékenységgel tervezi a változási folyamat megszilárdítását és fenntarthatóságát megalapozni. Emellett csoportos változáskezelés tréningen, együttműködés fejlesztés tréningen, időgazdálkodás fejlesztés képzésen vesznek részt a projektbe bevont dolgozók. IT tanácsadás keretében tervezik felülvizsgálni a más helyszínen folytatott munkavégzés, illetve a távoli elérés lehetőségét, annak érdekében, hogy a munkavállaló bárhonnan el tudja érni a munkájához szükséges anyagot. A teljes folyamatot IT eszközök beszerzésével szeretné a Kútház Kft. fenntarthatóvá tenni.

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2018.05.23.
A projekt azonosító száma:                    GINOP-5.3.2-16-2016-00046


Hírek, újdonságok

2015.10.07.
Cégünk 2015. szeptember elején kezdte meg a győri Cziráky emlékmű felújítását, melyet a GYŐR-SZOL Zrt. által lefolytatott közbeszerzési eljárás során nyert el.
2015.09.29.
A névválasztásról.
spacer
2015.09.29.
A Kútház Kft, mint fővállalkozó nyerte el Győr városától a munkát, amit 2015 nyarán kellett elvégezni úgy, hogy a szeptemberi iskolakezdésre régi pompájában, de megnövelt műszaki tartalommal álljon a híd a győri polgárok rendelkezésére.
2015.04.06.
2015 februárjában elnyertük az ISO 9001, ISO 14001 és MSZ 28001 minősítést.